• Levering binnen 24 uur
  • Persoonlijk advies
  • Uit voorraad leverbaar
Biensma 39 * 9001 XZ * Grou
T. (+31) 0566 624362
info@spangroothandel.nl
Afrastering

Afrastering

Een goede afrastering is van groot belang voor uw veestapel. Bij SPAN Groothandel vindt u alle benodigdheden voor het opzetten en onderhouden van een goede tijdelijke of permanente afrastering. Zowel voor het maken van afrasteringen voor paarden, koeien en schapen als voor een afrastering voor een vijver of tuin. De producten lopen uiteen van schrikgeleiders zoals lint, draad en koord tot aan batterijapparaten en zonnepanelen.

Ervaring
Door onze eigen jarenlange ervaring in de agrarische sector weten wij precies wat u nodig heeft voor een goede afrastering. Wij houden ons assortiment altijd up-to-date zodat er bij ons ook nieuw ontwikkelde producten aanwezig zijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u gerust adviseren.

Onze kennis, uw advies
We hebben een grote schat aan ervaring op het gebied van afrastering, waardoor we veel kennis hebben opgedaan. Kennis die nodig is voor het gebruik van onze verschillende producten, maar ook voor de nazorg die het met zich mee kan brengen. Deze kennis delen wij graag met u, zodat uw klanten bij ieder product een passend advies krijgen en zo de beste resultaten behalen.