• Levering binnen 24 uur
  • Persoonlijk advies
  • Uit voorraad leverbaar
Biensma 39 * 9001 XZ * Grou
T. 0566 624362
F. 0566 621128
info@spangroothandel.nl


Wist u dat
Groene aanslag sneller terug kan komen door gebruik van een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is een simpele en effectieve manier om aanslag op terrassen en/of vlonders te verwijderen. Helaas is dit niet altijd een goed idee! Door de kracht van een hogedrukreiniger kan namelijk het terras of de vlonder beschadigd worden.

Elke keer als het terras of vlonder schoon gemaakt word met een waterstraat met hoge druk, kan de toplaag beschadigen en poreuzer worden. Hierdoor komt vervuiling juist sneller terug! Sommige tegelsoorten verkleuren zelfs wanneer ze schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger. Wanneer de toplaag beschadigd is, dringt ook water door in de tegels. Hierdoor komt niet alleen groene aanslag snel terug, maar raken de tegels ook nog meer beschadigd als het gaat vriezen. Ook zand wordt tussen de stenen van het terras wordt weggespoten door hogedrukreinigers. Gevolg hiervan is dat het terras langzaam kan verzakken.

Schoonmaken zonder hogedrukreiniger

Met de juiste hogedrukreiniger en opzetstuk, zal het terras schoon worden en niet beschadigen. Echter is er ook een makkelijke én goedkopere oplossing! Skjin Groenreiniger is een milieuvriendelijk product dat eenvoudig en effectief groene aanslag verwijderd. Zonder te schrobben of gebruik van hogedrukapparatuur! Skjin Groenreiniger is biologisch afbreekbaar, heeft een neutrale pH-waarde en is vriendelijk voor mens en materiaal. Werkt ook preventief!

Bekijk hier ons gehele assortiment tegen groene aanslag.