x
Wij zijn maandag 1 juni (tweede Pinksterdag) gesloten!
Bestellingen die vrijdag 29 mei 2020 vóór 13.00 uur aan ons worden doorgegeven, worden afgeleverd op dinsdag 2 juni 2020.

  • Levering binnen 24 uur
  • Persoonlijk advies
  • Uit voorraad leverbaar
Biensma 39 * 9001 XZ * Grou
T. 0566 624362
F. 0566 621128
info@spangroothandel.nl


Onze nieuwe productcatalogus!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe catalogus.  Naast de artikelen die u zo goed van ons kent, hebben wij nog meer aanvullende artikelen in ons assortiment die voor u interessant zouden kunnen zijn. 

Met meer dan 200 pagina's aan producten bieden wij een ruim assortiment aan voor de agrarische vakhandel. U vindt onder andere veehouderij artikelen, diergeneesmiddelen, reiniging en desinfectie, bestrijdingsmiddelen, graszaden, afrastering en producten voor paarden en huisdieren. 

We streven er naar ons volledige assortiment te tonen in de catalogus, echter kan het zijn dat er door wijzigingen producten nog niet of onjuist instaan. Wij hebben bewust gekozen om geen prijzen te plaatsen. Op deze manier kunt u de catalogus ook presenteren aan uw eigen relaties. U kunt de catalogus aan de binnenzijde voorzien van uw dealerstempel of sticker.

Meer catalogi ontvangen? Dat kan! Geef het dan aan ons door, dan zorgen wij dat u deze ontvangt. Onze catalogus is ook te vinden in de webshop: klik hier.

Scannen en bestellen
Met onze scan- en bestelapp kunt u gemakkelijk de barcodes scannen die onder de producten in de catalogus staan. Op die manier kun u de producten direct toevoegen aan uw winkelmandje. De app is gratis beschikbaar op Google Play of in de App Store onder de naam Span Groothandel. 

Downloaden
Liever een online versie? Dat kan ook! Via deze link kunt u een PDF-bestand van de catalogus downloaden. Het is ook mogelijk om een online bladerversie te bekijken, klik daarvoor op deze link.

Alle links op een rijtje:
- Productcatalogus in onze webshop
- Productcatalogus als PDF-bestand (download)
- Productcatalogus online bladerversie


Heeft u nog vragen? Neem dat gerust contact met ons op! We zijn u graag van dienst. Op de achterste pagina van de catalogus vindt u het Span-team met onze directe contactgegevens.