• Levering binnen 24 uur
  • Persoonlijk advies
  • Uit voorraad leverbaar
Biensma 39 * 9001 XZ * Grou
T. 0566 624362
F. 0566 621128
info@spangroothandel.nl
Kleine Huisdieren

Kleine Huisdieren

Niet alleen voor vee biedt SPAN Groothandel het grootste assortiment aan producten, ook voor de kleine huisdieren zijn wij de beste optie. Bij ons vindt u alles op het gebied van voeding en verzorging voor honden, katten, vogels, konijnen en andere knaagdieren. Van kattenbakkorrels tot middelen tegen vlooien en van brokken tot shampoo. Wij hebben de producten op voorraad die ook de kleine huisdieren in goede conditie en gezondheid houden.

BESTE VRIENDEN
Veel mensen beschouwen hun huisdieren als een van hun beste vrienden. Voor de verzorging van deze vrienden komt steeds meer vraag naar een breder assortiment aan producten. Wij volgen deze ontwikkelen op de voet en zorgen dat ons assortiment altijd voorzien is van de nieuwste producten en ontwikkelingen.

ONZE KENNIS, UW ADVIES
Wij van SPAN hebben een grote schat aan ervaring met huisdieren, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan. Kennis die nodig is voor het gebruik van onze verschillende producten, maar ook voor de nazorg die het met zich mee kan brengen. Deze kennis delen wij graag met u, zodat uw klanten bij elke product een passend advies krijgen en zo de beste resultaten behalen.